Maroto anuncia que "en qüestió de dies" deixaran d'exigir el certificat covid als turistes de fora de la UE

Es podrà accedir al país amb un test negatiu per a facilitar l'arribada de visitants durant l'estiu

Una persona mostra el seu certificat covid en un restaurant
Una persona mostra el seu certificat covid en un restaurant / Europa Press

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat aquest dijous que "en qüestió de dies" Espanya deixarà d'exigir als turistes de fora de la Unió Europea el certificat de vacunació i podran accedir al país amb un test negatiu.

"Serà qüestió de dies que eliminarem una restricció que podia estar desanimant alguns turistes de fora de la Unió Europea a visitar-nos i és que deixarem d'exigir el certificat de vacunació per a permetre que entren també amb test negatiu", ha traslladat en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press.

La mesura "serà molt ben benvinguda", ha afirmat la titular d'Indústria, Turisme i Comerç, qui ha reiterat que es tracta d'una "bona notícia" esperada pel sector turístic i que situarà enguany Espanya com una de les destinacions preferides pels turistes internacionals.

"Sempre amb prudència, el món ens veu com una destinació segura, més del 92% de la població espanyola està vacunada. El turisme es recupera a ritmes difícils de pensar al gener, però hui és una realitat, el turisme és la palanca de creixement de l'economia enguany", ha subratllat.

També et pot interessar

stats