La marjaleria de Castelló registra els principals problemes per la pluja

Ja s'ha restablit la circulació de vehicles en algunes avingudes de Castelló. Els principals problemes continuen estant a la marjaleria.

Inundacions a la marjaleria de Castelló.
Inundacions a la marjaleria de Castelló. / Frederic Ferri

La marjaleria de Castelló és la que s'ha emportat la pitjor part dels efectes de les precipitacions intenses a la ciutat de Castelló. En aquesta zona del Grau de la capital de la Plana, s'han desbordat les séquies principals cosa que ha obligat a activar els sistemes de drenatge. A més, hi ha hagut inundacions en diversos camins rurals que van a parar a la platja.

Els bombers han fet a la ciutat de Castelló més de 12 serveis a conseqüència dels aiguats. Al grup Lourdes, els veïns han patit talls de llum. A l'avinguda de l'Alcora i al districte marítim s'han obstruït diverses boques del clavegueram que han provocat acumulació d'aigua en alguns trams. També hi ha hagut inundacions en edificis de l'avinguda de València. Els bombers han retirat un arbre que ha caigut al carrer del Grup del Carme sense provocar danys personals.

A Vila-real, a la Plana Baixa, les pluges fortes han provocat talls de trànsit en camins rurals, en alguns carrers i a la Ciutat Esportiva Pamesa. Segons la Policia Local, també s'ha hagut de retirar aigua als carrers pròxims a l'ermita i al calvari de Vila-real. En total, en aquesta localitat de la Plana Baixa s'han acumulat 40 litres per metre quadrat en unes tres hores.

També et pot interessar

stats