El marit de la jove de Lanzarote desapareguda diu que va tindre dies el seu cos a casa i va intentar cremar-lo

La Guàrdia Civil continua buscant al mar a la dona, a l'espera de poder escorcollar la casa on vivien.

La Guàrdia Civil continua buscant aquest dimarts la jove desapareguda a Lanzarote
La Guàrdia Civil continua buscant aquest dimarts la jove desapareguda a Lanzarote

El marit de la jove Romina Celeste, desapareguda a Costa Teguise, Lanzarote, des de fa dues setmanes, ha declarat a la Guàrdia Civil que va tindre diversos dies el seu cos a casa, que va intentar cremar-lo i que després el va llançar al mar en diversos punts del litoral.

La dona paraguaiana, de 25 anys, està desapareguda des de la nit de Cap d'Any quan, suposadament, va discutir amb el seu marit que al cap d'una setmana va denunciar que no sabia res d'ella.

La Guàrdia Civil ha continuat buscant aquest dimarts en el mar la jove desapareguda, després que el marit va confessar dilluns haver llançat el cos a la mar. L'home, tot i això, nega haver-la matat. Assegura que la va trobar morta i que es va desfer d'ella perquè havia consumit drogues. Ara, un equip format per busos, un helicòpter i embarcacions del Servei Marítim de la Guàrdia Civil busquen la jove, a l'espera de poder registrar la casa on vivien.

El sospitós està detingut en dependències de la Guàrdia Civil a Lanzarote i, possiblement, passarà dimecres a disposició judicial, una vegada esgotat el termini màxim de detenció. Les investigacions estan sota secret de sumari.

També et pot interessar