Marisol Burón, a la mare del presumpte assassí de Marta Calvo: "Parle amb el seu fill i que confesse on està el cos"

La mare de la jove d'Estivella participa en el programa ‘A la Ventura’, quan fa un any de la seua desaparició.

VÍDEO | Marisol Burón, a la mare del presumpte assassí de Marta Calvo: "Parle amb el seu fill i que confesse on està el cos".
07 de novembre 2020 - 16:02

Marisol Burón, mare de Marta Calvo, ha demanat a la mare de Jorge Ignacio Palma, el presumpte assassí de la jove d'Estivella, que parle amb el seu fill perquè "confesse on està el cos de la meua filla".

Burón ha participat aquest divendres en el programa A la Ventura, on ha expressat que aquesta incertesa "és un patiment inexplicable".

Tanmateix, la mare de Marta Calvo té esperança i confia en la justícia. Encara que no es coneixen moltes dades perquè hi ha secret de sumari, Burón ha explicat que l'UCO va transmetre al seu advocat que trobarien el cos, per la qual cosa "jo confie en ells i sé que el trobaran", ha afirmat.

Quan fa un any de la desaparició i mort de Marta Calvo, Marisol Burón ha recordat la seua filla en un text publicat en Facebook. En l'escrit Burón revela que "no hi ha cap moment en què no et tinga present en els meus pensaments" i "sent la força que em dones dia a dia per a seguir vivint i suportar un dolor tan gran". A més, ha afegit, que no pararà fins que es faça justícia.

També et pot interessar

stats