La Marina de València acollirà el festival europeu més gran sobre desenvolupament urbà

La Placemaking Week Europe 2019 reunirà més de 400 professionals procedents de 50 països de tot el món.

La Marina de València acollirà del 12 al 15 de juny la Placemaking Week Europe 2019
La Marina de València acollirà del 12 al 15 de juny la Placemaking Week Europe 2019 / La Marina

Els líders europeus sobre desenvolupament urbà i transformació de l'espai públic es reuniran a la Marina de València del 12 al 15 de juny en el Placemaking Week Europe 2019. Més de 400 professionals de 50 països del món reflexionaran sobre com la innovació pot millorar les ciutats i crear llocs inclusius. Aquestes jornades situen València com a referent europeu en les polítiques de millora de l'espai públic i innovació urbana, i consoliden la Marina de València com a model internacional de transformació d'una façana marítima. 

El placemaking és un enfocament polifacètic per a la planificació, disseny i gestió dels espais públics. La Marina de València acollirà durant quatre jornades més de 35 sessions de treball interactives al voltant de cinc eixos principals: creació d’espais públics per a la innovació; burocràcia creativa; intercanvi de pràctiques; el futur de les ciutats a través del placemaking; i les façanes marítimes.

La programació contempla 20 conferències magistrals i la participació de 150 ponents, tant d'àmbit local com internacional, entre els quals destaquen Charles Laundry i Ethan Kent, referents internacionals en placemaking, Charlot Schans, antropòloga i sociòloga urbana, i Paco González, professor del màster de Ciutat i urbanisme, de la Universitat Oberta de Catalunya.

A més, cada dia de 20 a 22 h, La Base obrirà la terrassa al públic per a oferir diferents propostes musicals i audiovisuals.

També et pot interessar

stats