Marina d'Or tanca fins a febrer

El complex de vancances d'Orpesa s'ha vist afectat pel tancament perimetral de les comunitats autònomes.

Maria d'Or en una imatge d'arxiu
Maria d'Or en una imatge d'arxiu

El complex Marina d'Or Ciutat de Vacances, a Orpesa (Plana Alta), ha anunciat el tancament temporal del resort, fins al mes de febrer de 2021, "com a mesura de prevenció alineada amb els esforços que tots hem de fer i en resposta a l'anunci de les autoritats competents d'evitar desplaçaments entre comunitats autònomes" per a contindre la propagació de la Covid-19.

L'empresa comunica als clients amb reserves per al temps en el qual la Ciutat de Vacances romandrà tancada que garanteix modificacions per a noves dates "sense cap cost extra" o bé es pot sol·licitar la devolució de les quantitats entregades a compte, segons un comunicat de Marina d'Or en el seu web.

El complex posa a la disposició dels clients un telèfon per a la realització del canvi de dates de reserva, el 964727270, operatiu de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. Per a evitar col·lapses en la línia sol·liciten als usuaris que abans de realitzar la telefonada tinguen preparades les dades de la reserva i les noves dates de la modificació.

"El viatge serà dur, però l'important és arribar a port. Naveguem junts, remem contra corrent. No oblides que la tempestat sempre precedeix la calma. Tornarem a veure'ns molt prompte", afirma la direcció en el comunicat.

També et pot interessar

stats