Marina Civera i Sara Larrazábal, falleres major i major infantil de València 2019

L'acte oficial de proclamació serà aquest dijous, al saló de Plens de l'Ajuntament de València.

Marina Civera Moreno, de 24 anys, i Sara Larrazabal Bernal, de 10 anys són les falleres majors 2019 de València
Marina Civera Moreno, de 24 anys, i Sara Larrazabal Bernal, de 10 anys són les falleres majors 2019 de València

Marina Civera Moreno, de 24 anys, i Sara Larrazábal Bernal, de 10 anys, han quedat escollides, respectivament, falleres major i infantil de València per a l'exercici del 2019.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha comunicat, a través d'una trucada telefònica en directe des de l'ajuntament, la decisió dels dos jurats designats a aquest efecte.

Sara Larrazábal, de la comissió Josep Maria Bayarri-Los Isidros, és estudiant de sisé de Primària i, en rebre la trucada de l'alcalde, ha assegurat entre sanglots que és fallera des que va nàixer, que el seu besavi va ser un dels fundadors de la falla Arxiduc Carles-Xiva i ha assegurat que "representarà València de la millor forma possible".

María Civera Moreno, de la falla Barri de Sant Josep, amb una llarga trajectòria fallera, és odontòloga i va pertànyer a la cort d'honor de la fallera major infantil del 2006. 

Durant la conversa telefònica amb Joan Ribó, Marina ha manifestat que serà una "ambaixadora lliurada a la festa de les falles" i que exercirà el càrrec de fallera major de València "de la millor forma possible".

La nova fallera major de València, molt emocionada, ha donat les gràcies "al jurat per confiar en mi. Vull ser una bona representant i que tots estiguen orgullosos de mi". 

L'acte oficial de proclamació de Marina Civera i Sara Larrazábal com a falleres major i major infantil de València se celebrarà aquest dijous al saló de Plens de l'Ajuntament de València, amb assistència de l'alcalde, Joan Ribó, i el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, a més de representants del món de la festa.

També et pot interessar

stats