Marián Ávila, la primera model amb síndrome de Down que desfilarà en la Fashion Week de Nova York

La jove desfilarà a Nova York el pròxim 8 de setembre al Park Central Hotel presentant la col·lecció de la dissenyadora Talisha White.

Marián Ávila, la primera model amb síndrome de Down que desfilarà en la Fashion Week de Nova York
Marián Ávila, la primera model amb síndrome de Down que desfilarà en la Fashion Week de Nova York

Marián Ávila, una jove de 20 anys amb síndrome de Down, tenia un somni professional: desfilar en la Fashion Week de Nova York. Amb el seu lema “Jo puc”, es convertirà en la primera model amb trisomia que participe en la passarel·la més famosa del món. Marián ha explicat en declaracions a À Punt NTC: “des que era molt menuda volia ser model, vaig anar a Madrid a una escola de models i vaig fer diversos cursos”. f

La jove model de Benidorm lluirà un vestit de festa, la seua peça de roba favorita, per a participar en les dues desfilades de la dissenyadora Talisha White. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 8 de setembre al Park Central Hotel de Nova York.

Un somni fet realitat gràcies a les xarxes

Segons conta Marián en el seu blog, tot va començar una nit que va rebre un missatge al mòbil que no s'esperava. "Hola! Sóc USA National Miss Citrus State Jr. Teen i visc a als EUA. Acabe de llegir un article sobre tu que m'ha arribat al cor. M'he assabentat que sempre has volgut desfilar en la Fashion Week de Nova York, i resulta que sóc filla de la coordinadora de models de la Fashion Week de Nova York. Ens agradaria fer realitat el teu somni... Per favor, dis-me si n'estàs interessada".

Era un missatge de la model Kenzie Dugmore, que va guanyar als EUA un conegut títol de bellesa en categoria adolescent i havia de triar dues causes que volguera abanderar durant el seu regnat. Va triar la síndrome de Down i la lluita contra l'assetjament escolar.

Més tard, a l'abril, Kimberly va escriure Marián per a dir-li que la dissenyadora Talisha White volia que desfilara com la seua celebrity model en la Fashion Week de Nova York el 8 de setembre del 2018. "Jo no parava de plorar de l'emoció. No feia més que repetir: és el meu somni, és el meu somni”, ha escrit Marián Ávila en el seu blog. És el primer que es compleix, perquè també aspira a ser "actriu, cantant i fallera major de València".

També et pot interessar

stats