María José Catalá és designada síndica del PP a les Corts

Eva Ortiz serà la presidenta del grup i José Ciscar, el coordinador. La nova portaveu debutarà en el debat de política general, que serà els dies 27 i 29 de setembre

Imatge d'arxiu de Maria José Català a les Corts Valencianes
Imatge d'arxiu de María José Catalá a les Corts / Europa Press

El Grup Parlamentari Popular ha designat María José Catalá com a síndica popular a les Corts després de la reunió que aquest dimarts han tingut els diputats i el president del PPCV, Carlos Mazón, segons han informat fonts del partit. A més de síndica, Catalá és l'actual portaveu dels populars a l'Ajuntament de València i secretària general del partit a la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta designació substitueix Eva Ortiz, que va ser nomenada portaveu el mes de maig passat, després de la renúncia de la que fins aquell moment era presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, que va renunciar també a l'acta de diputada.

Debut el pròxim 27 i 29 de setembre

La nova portaveu debutarà com a síndica en el debat de política general, els dies 27 i 29 de setembre. D'altra banda, Eva Ortiz passarà a ser la presidenta del Grup Popular a les Corts i José Ciscar, coordinador del grup.

Catalá ha agraït a tots els seus companys i companyes la confiança que han depositat en ella i ha afirmat que, amb el treball "seriós i responsable" de tots els diputats i diputades, "cada dia està més prop que Carlos Mazón siga el pròxim president de la Generalitat".

Així mateix, en la reunió entre Mazón i els diputats populars s'han establit les pautes d'actuació del nou període de sessions, en el qual es "continuarà defensant la llibertat, la baixada d'impostos i el progrés dels valencians".

Es continuarà desenvolupant una oposició i control "exigent" a l'executiu del tripartit d'esquerres, integrat pel PSPV, Compromís i Unides Podem.

També et pot interessar

stats