María del Carmen Martínez “no tenia signes vitals” quan va arribar el SAMU

Dos germans, clients del concessionari, neguen que sentiren tirs i afirmen que s’assabentaren del crim l’endemà.

L'únic acusat del crim de María del Carmen Martínez, vist a través d'una pantalla, en una sessió anterior del juí
L'únic acusat del crim de María del Carmen Martínez, vist a través d'una pantalla, en una sessió anterior del juí / Efe

María del Carmen Martínez, la viuda de l’expresident de la CAM, Vicente Sala, “ja no tenia signes vitals” quan va arribar el metge del SAMU al lloc dels fets. Ho ha dit el sanitari en la sessió del juí d’aquest dijous, en què ha declarat com a testimoni. 

Quan aquest metge va arribar al concessionari on es trobava la víctima, els efectius del suport vital bàsic (SVB) ja es trobaven al llavador de l’establiment. L’infermer ha explicat que quan els efectius del SVB van trobar la víctima, estava conscient i viva, amb “un dessagnament important i que va anar deteriorant-se fins a quedar inconscient”.

Per la seua banda, un client de Novocar, el concessionari on es va cometre el crim, ha desmentit que la vesprada dels fets haguera parlat amb l’amo d’un desballestador de cotxes a Novocar, com va declarar el propietari de l’empresa. Aquest client ha admés que va visitar l'establiment, amb el seu germà, a última hora de la vesprada dels fets, però que “fins l’endemà” no es va assabentar del que havia passat.

El germà d’aquest client, que ha declarat per videoconferència, ha corroborat la versió que la vesprada del crim els dos germans van visitar diversos concessionaris fins a arribar a Novocar, encara que ha negat que van estar a l’aparcament. Els dos germans han negat que sentiren tirs, com també que conegueren l’aleshores gerent de Novocar, Miguel López, únic acusat del crim.

També et pot interessar

stats