Mares i pares del col·legi Benalua d'Alacant es concentren contra els robatoris al centre

Denuncien que el col·legi ha patit cinc robatoris en només quinze dies.

Els pares i mares d'alumnes del col·legi Benalua es concentren per evitar més robatoris
Els pares i mares d'alumnes del col·legi Benalua es concentren per evitar més robatoris / À Punt NTC

L'associació de pares i mares d'alumnes (AMPA) del col·legi Benalua d'Alacant s'han concentrat a les portes del centre per a denunciar els robatoris que des de fa dues setmanes està patint. Concretament, el col·legi ha sigut víctima de cinc robatoris en quinze dies de material electrònic i informàtic principalment, fet que els està impedint continuar amb el funcionament normal de les classes. Entre els materials que més han furtat hi ha teclats o projectors.

El col·legi Benalua està en una zona poc poblada de la ciutat d'Alacant amb condicions propícies per als lladres perquè cometen aquests tipus d'actes vandàlics. Per eixe motiu, els membres de l'AMPA han estat fent torns des d'aquest dissabte, fent rondes a les nits, per a dissuadir els possibles lladres.

Per això, van instal·lar un campament amb tendes de campanya i amb tot el material que necessiten per poder romandre a la zona uns dies. Des de l'AMPA asseguren que ja han parlat amb la direcció del centre i que estan col·laborant amb ells per tal d'aclarir els fets i tractar de buscar els culpables.

Aquest centre, que ja fa deu anys que està construït, va estar durant diversos anys en el punt de mira perquè els alumnes estigueren estudiant en barracons uns quants cursos.

També et pot interessar

stats