La mare de les xiquetes segrestades pel pare a Tenerife difon un vídeo per a facilitar-ne la localització

Salvament Marítim amplia la recerca a les costes de La Gomera quan fa una setmana de la desaparició

Captures del vídeo difós per la mare amb el rostres d'Anna i Olivia, les  xiquetes desaparegudes a Tenerife
Captures del vídeo difós per la mare d'Ana i Olivia, les xiquetes desaparegudes a Tenerife / À Punt NTC
04 de maig 2021 - 14:48

La mare de les xiquetes d'un i sis anys de Tenerife, que es troben en parador desconegut després que se les emportara el pare, ha difós un vídeo de les menors i ha demanat la màxima difusió internacional per a facilitar que les localitzen. Beatriz Z. considera que les filles, Ana i Olivia, podrien estar a Sud-amèrica, ja que el pare, Tomás G., hi té contactes.

"Que la gent no se n'oblide i que es difonga per tot el món perquè les reconeguen", ha escrit en el missatge de WhatsApp que acompanya el vídeo, que és àmpliament compartit a tot Espanya.

Ha passat una setmana des que la dona va denunciar la desaparició de les filles. El pare, que no les havia tornade després de passar un temps amb ell, l'havia avisada per telèfon que no les tornaria a veure i a ell, tampoc. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per un possible segrest parental, a la qual ha seguit un ampli dispositiu de recerca per terra, mar i aire.

El dispositiu de recerca s'estén a La Gomera

Salvament Marítim patrulla des del primer dia a la costa sud de Tenerife a la recerca de les xiquetes, on s'ha localitzat una cadireta infantil que flotava al mar. Un guàrdia de seguretat del port esportiu va veure l'home pujant amb unes bosses grans al seu vaixell, que hores després va ser localitzat buit a la deriva i amb restes de sang del pare. El dispositiu de recerca s'ha ampliar en les últimes hores al litoral sud-est de La Gomera, segons ha informat el subdelegat del govern a Canàries, Anselmo Pestana.

La policia ha escorcollat dues vegades la finca que l'home té a la localitat d'Igueste de Candelaria, a Tenerife. Els agents han comprovat que el dia anterior a la desaparició, el sospitós va fer una transferència de 55.000 euros entre comptes propis, però no va traure diners en efectiu.

També et pot interessar

stats