La mare de Marta Calvo demana a altres víctimes que denuncien

Marisol Burón reclama presó permanent revisable per a l’acusat del crim

Marisol Burón durant l'entrevista amb À Punt Directe
Marisol Burón durant l'entrevista amb À Punt Directe / À Punt Mèdia.

Marisol Burón, mare de Marta Calvo (la jove desapareguda al novembre a Manuel) ha demanat aquest dimecres a altres víctimes perquè denuncien. Cal recordar que fins ara, huit xiques més han denunciat que l'acusat, Jorge Ignacio Palma, va intentar que consumiren cocaïna sense el seu consentiment. És el mateix 'modus operandi' que va usar amb Marta Calvo.

En una entrevista en el programa À Punt directe de la televisió d’À Punt Mèdia, Burón també ha demanat ajuda a la mare de l’acusat per a localitzar on està el cos de la filla. Al respecte ha afirmat que si poguera parlaria amb la mare de l’acusat i li demanaria que es posar en el seu lloc. “M’agradaria preguntar-li que si el seu fill coneix on està la meua filla perquè no és capaç de treure-li la veritat”, ha dit.

Així mateix, ha reclamat la presó permanent revisable per al principal acusat de la mort de la seua filla, Jorge Ignacio Palma. Sobre això ha dit que lluitarà perquè les penes en aquests tipus de delictes s’endurisquen.

També ha agraït el treball de les forces de seguretat que han intervingut en la investigació del cas i en la recerca del cos de la jove.

El cas

Jorge Ignacio Palma, el principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo, va confessar a la Guàrdia Civil que va esquarterar el cos de la jove valenciana i va llançar les restes a diversos contenidors de fem. Palma està en presó provisional comunicada i sense fiança des del mes de juny per l’assassinat d’una altra dona a València

La jove, de 25 anys, va desaparéixer a la localitat de Manuel, a la Ribera Alta, el 7 de novembre, quan s’havia citat amb l’home per internet. Es creu que va arribar a entrar al domicili del detingut, que té 37 anys, antecedents penals per narcotràfic i va ser investigar per la mort d’una altra dona al barri valencià de Russafa.

Des de la confessió de l’acusat, les restes de la jove s’han estat buscant sense èxit en diversos abocadors pròxims a Manuel.

El jutjat acumula quatre casos contra l’acusat

El jutjat d’instrucció número 20 de València ha decidit acumular en un únic procediment quatre causes judicials que se segueixen contra l’investigat. Aquesta decisió, adoptada el 9 d’agost a petició de la Fiscalia, ha sigut confirmada el passat 1 de setembre per l’Audiència Provincial de València.

El titular del jutjat va decidir unificar les causes de la mort de tres dones, a més de Marta Calvo, i les denúncies d’altres persones contra el presumpte homicida en considerar que totes les morts estan relacionades.

També et pot interessar

stats