La maquinària per a exhumar Franco entra en el Valle de los Caídos

L'exhumació de les restes del dictador està prevista per a abans del 25 d'octubre.

VÍDEO | La maquinària per a exhumar Franco entra en el Valle de los Caídos

La maquinària que previsiblement s'encarregarà d'exhumar les restes de Francisco Franco ja ha entrat al Valle de los Caídos, segons ha informat en Twitter l'Hospedería de la Santa Cruz.

L'Hospedería ha publicat un vídeo en què pot veure's un camió que porta una manipuladora telescòpica, i el missatge diu que la maquinària ha entrat cap a les 14:50 h.

Tot i que no hi ha data oficial per a traure les restes del dictador, les dates que es contemplen són el dimarts 22 o el dimecres 23. Amb la maquinària ja dins del mausoleu, ara s'espera que el govern central comunique a la família Franco el dia exacte en que es durà a terme l'exhumació.

L'avís el donaran 48 hores abans i, segons va dir la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, serà abans del 25 d'octubre. Això suposa que la comunicació a la família es produirà, probablement, aquest dimarts o dimecres.

El Valle de los Caídos va tancar al públic el divendres 11 d'octubre perquè pogueren començar els preparatius de l'operació. Les restes, les traslladaran a Mingorrubio. 

També et pot interessar

stats