El manteniment de la circumval·lació d'Alacant costarà 5,7 milions en tres anys

Seittsa ha adjudicat els contractes per a la conservació de quatre de les nou autopistes que han fet fallida.

El manteniment de la circumval·lació d\'Alacant costarà 5,7 milions en tres anys
El manteniment de la circumval·lació d'Alacant costarà 5,7 milions en tres anys

El consell d'administració de la Societat Estatal d'Infraestructures Terrestres (Seittsa) ha adjudicat els contractes per a la conservació durant tres anys de quatre de les nou autopistes que han fet fallida, entre les quals hi ha la circumval·lació d'Alacant (A-70) per 5,7 milions d'euros.

L'objecte dels contractes és la realització dels serveis de comunicacions, vigilància, atenció a accidents, manteniment d'elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat i senyalització. A més, també s'inclouen les labors d'establiment d'inventaris i reconeixement de l'estat de les vies, agenda d'informació de l'estat i funcionament de les autopistes i carreteres, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, adequacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària.

Les adjudicatàries també faran els treballs de desbrossament, fresatge i reposició del ferm, neteja de cunetes i, en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies que estiguen al seu càrrec.

També et pot interessar

stats