Manises celebra el segon aniversari de l'Associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers

L'entitat va nàixer amb el propòsit d'unir i compartir experiències de bloguers que tracten sobre viatges del territori.

Manises celebra el segon aniversari de l\'Associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers
Manises celebra el segon aniversari de l'Associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers

Aquest cap de setmana, a les instal·lacions d'AVEC, tenen lloc unes jornades sobre viatges aprofitant la celebració del segon aniversari de l'Associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers (CVTB), un esdeveniment organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Manises i la Diputació de València.

L'associació va nàixer amb el propòsit d'unir els bloguers de viatges del territori valencià. Per tal de celebrar el seus dos primers anys de vida, aquest dissabte i diumenge celebra un cicle de conferències amb l'objectiu de compartir experiències i abordar diferents temes i debats sobre el futur del sector.

Joan Carles Membrado, professor titular de Geografia de la Universitat de València, dona una conferència sobre "la ceràmica valenciana com a valor cultural i turístic". També es farà una visita guiada al centre històric de Manises que passa pel taller d'Arturo Mora, especialista en la ceràmica de reflex metàl·lic. L'artesà, provinent d'una saga d'importants ceramistes, és un dels pocs que domina aquesta tècnica a Espanya. De la mateixa manera, es visitarà el Museu de Ceràmica de Manises, on es podrà observar l'evolució de la ceràmica des del segle XIV fins a l'actualitat.

L'associació també entrega el Premi Valors a l'ONG Solidarios con Nepal, que organitza viatges solidaris a aquest país per a famílies.

El diumenge, per a concloure les activitats i en col·laboració amb KLM, l'Ajuntament de Manises i el parc natural del Túria, els bloguers realitzaran activitats de neteja i recollida de plàstics i residus en l'espai natural, per tal de conscienciar sobre la responsabilitat ciutadana en la protecció del medi ambient.

També et pot interessar