Manifestants reivindiquen igualtat, drets i llibertats en les tres capitals de la Comunitat Valenciana

Les reivindicacions reclamen una democràcia social i alerten sobre “l’aparició de l’extrema dreta”.

La protesta ha tingut per lema "Igualtat, drets, llibertats, contra el colp a la democràcia. Si ens movem, ho canviem tot"
La protesta ha tingut per lema "Igualtat, drets, llibertats, contra el colp a la democràcia. Si ens movem, ho canviem tot" / Intersindical

Nombroses persones s’han congregat aquest diumenge al centre de la ciutat de València amb motiu de la manifestació convocada per la xarxa Caminant València per a reclamar “igualtat, drets i llibertats”. 

A València, la manifestació ha començat a les 18:00 hores des de la plaça de l’Ajuntament, i ha acabat al carrer Colom, davant la seu de la delegació del govern. Allí s’ha llegit un manifest unitari subscrit per les entitats que conformen aquesta xarxa en què s’ha reclamat una democràcia social i s’ha alertat sobre “l’aparició de l’extrema dreta”. 

La protesta, que també ha sigut convocada a les ciutats d’Alacant i de Castelló, i que aglutina diferents entitats socials, partits i sindicats, ha tingut per lema "Igualtat, drets, llibertats, contra el colp a la democràcia. Si ens movem, ho canviem tot". Unes reivindicacions que han tingut lloc en una data tan assenyalada com la del 23F. 

El col·lectiu considera "urgent" emprendre reformes fiscals, laborals i polítiques, i un finançament just, que permeten "posar els recursos econòmics al servei de les majories socials". 

També et pot interessar

stats