Manifestants i policies protesten després dels incidents i de les càrregues

Els manifestants es concentraran davant la comissaria on estan els detinguts, i el sindicat de la Policia JUPOL davant de l'Ajuntament de València.

Membres del sindicat policial JUPOL que s'han concentrat davant de l'Ajuntament de València
Membres del sindicat policial JUPOL que s'han concentrat davant de l'Ajuntament de València

Alguns dels manifestants que aquest dijous de vesprada participaren en la concentració al centre de la ciutat de València per a denunciar la falta de llibertat d'expressió, i per a mostrar el seu suport al raper Pablo Hasél, han convocat per les xarxes socials una altra concentració per a aquest divendres des de les 12:30 h. L’acte de protesta s'ha fet davant de la comissaria de Sapadors, on hi ha nou persones detingudes després dels incidents i de les càrregues policials d'ahir, huit per desordre i una per una reclamació judicial.

En els missatges que s'han difós en les xarxes socials, des de comptes com 'Arran València' i 'Decidim, Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià' s'animava a concentrar-se per tal de "mostrar solidaritat i defendre la llibertat d'expressió", i es recorda que els detinguts estan "incomunicats i sense informació des d'anit".

JUPOL s'ha concentrat davant de l'Ajuntament de València

Per la seua banda, membres del sindicat JUPOL també s'han concentrat davant de l'Ajuntament de València en protesta per les declaracions de l'alcalde de València, Joan Ribó, que qualificà els fets com “una actuació desproporcionada” des del seu compte de Twitter, així com per les que va fer Compromís "en contra de la Policia Nacional".

Per al sindicat policial és “intolerable i inacceptable que un partit polític i el representant de tots els valencians acusen d'aquesta manera els encarregats de mantindre l'ordre i la seguretat ciutadana”.

També et pot interessar

stats