Manifestacions a Castelló, València, Alacant i Elx per "una reconstrucció social" d'Espanya

Els sindicats CCOO i UGT han convocat vora cinquanta concentracions a tot l'estat durant el cap de setmana.

Presentació de manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social d'Espanya"
Presentació de manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social d'Espanya" / Europa Press.

Els sindicats CCOO i UGT han convocat vora cinquanta concentracions aquest cap de setmana en tot el territori espanyol per a demanar la reconstrucció social i econòmica del país després de la pandèmia.

A la Comunitat Valenciana, aquestes manifestacions se celebraran aquest dissabte en diferents ciutats a partir de les 12:00 hores. La d'Alacant eixirà des de la plaça de la Muntanyeta, la de Castelló partirà des de la plaça de Maria Agustina, la de València des de la plaça de Sant Llorenç i la d'Elx des de la plaça de Baix, enfront de l'Ajuntament.

El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, i el de CCOO, Unai Sordo, van assegurar, durant la presentació del manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social a Espanya", que les manifestacions es faran "amb seguretat i complint les normes".

"Volem reconstruir un nou país que a partir d'una pandèmia siga capaç de posar-se en peus i siga capaç de fer un país sostenible", segons Álvarez. Sordo ha assenyalat que Espanya necessita eixir de la situació amb un missatge d'autoconfiança: "clar que eixirem d'aquesta crisi com ho hem fet d'unes altres, però la qüestió és com ho fem".

També et pot interessar

stats