Manifestació davant la discoteca on presumptament violaren una jove a València

La cita és aquest dijous a mitjanit per a denunciar públicament els esdeveniments ocorreguts el passat 29 de setembre.

Establiment del centre de València on van ocórrer els fets
Establiment del centre de València on van ocórrer els fets / À Punt NTC

Diverses associacions feministes han convocat una manifestació en contra de la presumpta violació patida per una jove a la discoteca Indiana de València. La cita és aquest dijous minuts abans de l’obertura de portes, a la mitjanit, per a denunciar públicament els esdeveniments ocorreguts el passat 29 de setembre.

“Esperem el suport i l’assistència màxima per part d’aquelles persones i entitats que vulguen no només no callar, sinó denunciar col·lectivament que a València no hi ha lloc per a cap mena de masclisme”, circula per les xarxes socials. 

Segons fonts policials, les investigacions per la suposada agressió sexual en grup de la jove als banys de la sala continuen obertes. Dos joves es troben en presó provisional sense fiança i la policia no hi descarta noves detencions.

La discoteca Indiana ha expressat “l’absolut rebuig” a les agressions i ha manifestat la seua voluntat de personar-se com a acusació en la causa. Els propietaris del local han explicat en un comunicat que el personal de neteja va detectar que s’estava produint algun tipus d’atac i van avisar el treballador de seguretat. No obstant això, aquesta versió contradiu la de la jove agredida, que ha assegurat que cap persona ni empleat del local la va ajudar quan sentiren els seus crits i plors. 

També et pot interessar

stats