Manifestació antitaurina a l'Ajuntament de València

Activistes antitaurins omplin de fum roig la plaça de l´Ajuntament de València per a demanar la supressió de les corregudes de bous.

Un gran núvol de fum roig simulant sang ha envaït la plaça de l´Ajuntament de València per a demanar la supressió de les corregudes de bous. La protesta l´ha convocada l´organització per la defensa dels animals AnimaNaturalis. Al crit de 'tauromàquia, abolició', els activistes, vestits de groc, han trencat desenes de banderilles de les quals eixia el fum per a simbolitzar la sang dels bous a la plaça. Volien denunciar que cada any moren 50 animals durant les corregudes de falles. Unes morts que ells han qualificat d´'assassinat'. La performance, amb el lema 'Per unes falles sense crueltat', coincideix amb l´inici de la fira taurina al cap i casal.

En l´acte han llegit un manifest en el qual han destacat que en arribar el mes de març 'València ompli els seus carrers d´alegria, festa i sentiment, però també de patiment i sang vessada'. Els activistes han repetit la protesta de vesprada, a les portes de la plaça de bous, plena de gom a gom per a la primera correguda de falles, una jonegada sense picadors.

També et pot interessar

stats