La 'manada' de Callosa d'en Sarrià va gravar almenys dos vídeos de la violació

Els investigadors han trobat un segon clip sobre l'agressió sexual en el telèfon mòbil d'un dels detinguts.

Imatges de la Guàrdia Civil del trasllat d'un dels detinguts
Imatges de la Guàrdia Civil del trasllat d'un dels detinguts / Guàrdia Civil

El telèfon mòbil d'un dels detinguts per l'agressió sexual múltiple a una jove de 19 anys la Nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa) conté un segon vídeo de la violació, segons fonts del cas citades per l'agència Efe.

Aquest clip se suma a la primera gravació que va ser localitzada en el rastreig inicial dels terminals dels detinguts; un vídeo de cinc minuts de durada que evidencia l'agressió sexual i l'oposició de la víctima, a qui se sent dir "pareu, pareu" i "no, no, no".

Aquest primer vídeo capta també un dels quatre detinguts filmant l'escena amb el seu telèfon, en la que esdevé la nova gravació que ara es troba en poder dels investigadors.

Fa una setmana la Guàrdia Civil va rebre l'autorització del jutjat d'instrucció 4 de la Vila Joiosa, que investiga el cas, per a accedir al contingut dels terminals mòbils dels sospitosos.

Quatre homes de 19, 21, 22 i 24 anys es troben empresonats provisionalment als centres penitenciaris de Villena i Fontcalent per la seua implicació en els fets.  

També et pot interessar