Maje dona a llum el primer fill, fruit de la relació amb un intern

El naixement ha tingut lloc aquesta vesprada en els paritoris de l'Hospital General Doctor Balmis d'Alacant

El Tribunal del Jurat jutja des d'aquest dimecres a María Jesús M.C., coneguda com Maje i al seu amant com a principals responsables de l'assassinat del marit d'ella.
Maje, durant el juí / À Punt NTC

María Jesús M.C., més coneguda com a Maje, va ser condemnada a 22 anys de presó per l'assassinat a ganivetades —en col·laboració amb el seu amant— del seu marit en el barri valencià de Patraix. Ha eixit aquest dijous del centre penitenciari d'Alacant I per a donar a llum a un bebé, segons han explicat fonts del cas. El naixement ha tingut lloc aquesta vesprada en els paritoris de l'Hospital General Doctor Balmis de la ciutat d'Alacant i tant ella com el xicotet es troben en bones condicions.

Maje, que és de Novelda (Vinalopó Mitjà) igual que era la víctima mortal, està internada en la Unitat de Mares del centre penitenciari de Fontcalent d'Alacant i el bebé és fruit d'una relació amb un altre reclús.

Al novembre de 2020, Maje i el seu amant, Salvador R.L. van ser condemnats a 22 i 17 anys, respectivament, per l'assassinat del marit de la primera, Antonio Navarro. L'acte es va cometre en un garatge de Patraix l'agost de 2017 (menys d'un any després de les noces) quan la víctima es disposava a pujar al cotxe per a anar a treballar.

La condemna de l'Audiència Provincial de València es va produir després del veredicte de culpabilitat emés per unanimitat per un jurat popular. Va ser un cas molt mediàtic en el qual es va posar de manifest que, durant el matrimoni i sense coneixement ni consentiment del seu espòs, Maje va mantenir relacions afectives i sexuals amb Salvador R.L., així com amb altres persones. Tots dos acusats eren companys a l'hospital on treballaven i la relació va crear en Salvador "una situació d'intens enamorament i dependència emocional cap a l'acusada", segons va detallar el fiscal.

La sentència va establir que Maje va decidir matar l'espòs i, per a això, va convéncer Salvador que la seua situació era insostenible. Tots dos van planificar un crim que es va executar el 16 d'agost de 2017 en el garatge de l'habitatge del matrimoni, on l'amant va entrar amb les claus que ella li havia facilitat.

També et pot interessar

stats