Magre, formatge o rovellons, entre els ingredients dels tortells més originals

El Gremi de Confiters ha premiat els millors tortells d'enguany. Entre les propostes destaquen els elaborats amb massa salada

El Gremi de Confiters premia als millors tortells de la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Falten tres setmanes per al Dia dels Reis, però el Gremi de Confiters ja ha fet entrega del premi al Millor Tortell de la Comunitat Valenciana. En aquesta primera edició del concurs les guanyadores han sigut dos pastisseries de Puçol (Horta): per la seua proposta tradicional, la pastisseria Notre Dame, i per la proposta de disseny lliure la pastisseria Aixa.

El tortell d'Aixa, que regenta Eliseo Valls, ha convençut al jurat per la seua massa salada i els ingredients utilitzats, poc comuns en els tortells tradicionals. Dins porta una base de formatge i també magre, rovellons i cecina, una combinació que ha fascinat als adeptes d'aquest establiment. Per altra part, Gregorio Gómez, gerent de Notre Dame, aposta pels tortells sense farciy, i el seu ha destacat per "l'aroma i l'esponjositat".

La innovació en la cuina, per tant, arriba fins a Nadal més clàssics com són els tortells de Reis, un indispensable per a moltes famílies.

També et pot interessar

stats