Macrooperació contra una trama d'apostes fraudulentes amb detinguts a València i Alacant

S'investiguen presumptes trampes en alguns partits de tenis de categories inferiors i delictes d'estafa.

Escorcoll realitzat a l'avinguda del Mestre Rodrigo de València on s'ha produït una de les detencions
Escorcoll realitzat a l'avinguda del Mestre Rodrigo de València on s'ha produït una de les detencions

La Guàrdia Civil ha detingut 14 persones en una operació encara oberta per presumptes irregularitats en apostes i partits de tenis.  Els escorcolls han començt a primera hora del matí a domicilis situats a nou províncies espanyoles, entre les quals estan València i Alacant. Els agents buscaven proves per a desarticular una xarxa d'apostes esportives fraudulentes. S'investiguen presumptes trampes en alguns partits de tenis de categories inferiors i delictes d'estafa en apostes en línia. Entre els investigats, hi podria haver tenistes que haurien fet les seues martingales en els partits en col·laboració amb la màfia armènia.

Un dels escorcolls s'ha realitzat a l'avinguda del Mestre Rodrigo de València on els agents de la Guàrcia Civil han detingut un home presumptament implicat en el cas. Fins ara s'han produït deu detencions.

L'operació, que continua oberta al jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional, està dirigida per la Unitat de Delinqüència Econòmica de la Comandància de Madrid.  El jutge José de la Mata encapçala aquesta investigació que ha declarat secreta i  que se centra en partits de tenis de les categories ITF  Futures i Challenge. 

També et pot interessar

stats