Detingut per furtar un lloro de 700 euros a una veïna de Benidorm

L'acusat va aprofitar un dels vols diaris d'esplai que l'ama li permet a l'animal per a apropiar-se de l'au

L'animal recuperat, de l'espècie 'Eclectus roratus'
L'animal recuperat, de l'espècie 'Eclectus roratus' / CNP

Un home de 56 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver-se apropiat, presumptament, d'un lloro valorat en 700 euros. El detingut va aprofitar els vols que l'ama de l'animal li permet cada dia pels voltants del domicili, que està a Benidorm (Marina Baixa).

Com cada dia, la dona va obrir la gàbia a l'animal, de l'espècie Eclectus roratus i plomatge verd, però en aquella ocasió després d'enlairar-se, no va tornar. Un crit de l'au, quan l'havia perdut de vista, va fer sospitar la dona la possibilitat d'una sostracció, que va denunciar a la Policia Nacional. Un vehicle gris, que havia vist marxar dels voltants va ser l'única dada que va poder aportar els agents.

Però no calia molt més. Les càmeres de vigilància dels voltants havien captat com el detingut eixia del vehicle amb una peça de roba a la mà i s'acatxava per a agafar a l'animal que s'havia posat a la via pública.

Els agents identificaren el vehicle a través de la matrícula i localitzaren al propietari, que va confessar la sostracció de l'animal. S'enfronta a un delicte d'apropiació indeguda. El lloro estava al domicili de l'home, en una gàbia, sense cap dany físic.

Un agent de la Policia Nacional entrega l'animal en una cistella de transport a la propietària
Un agent de la Policia Nacional entrega l'animal en una cistella de transport a la propietària / CNP

També et pot interessar

stats