Localitzen una dona morta a casa i embolicada amb plàstics a Sils (Girona)

La dona, de 64 anys i veïna de la localitat, havia desaparegut feia mesos.

La Policia Local va alertar els Mossos d'Esquadra de la possible desaparició de la veïna
La Policia Local va alertar els Mossos d'Esquadra de la possible desaparició de la veïna / Europa Press

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una dona morta i embolicada amb plàstics a sa casa, a la urbanització Vallcanera Park a la localitat de Sils, Girona. La desaparició de la dona, de 64 anys i veïna del municipi, havia sigut denunciada esta mateixa setmana.

La dona, que podria haver mort al novembre de l'any passat, quan segons els veïns la van deixar de veure, vivia amb el seu fill d'uns 40 anys a qui els Mossos d'Esquadra estan buscant i encara no han localitzat.

Malgrat el temps que feia que no veien la dona, els veïns i les amistats de la víctima van posar en coneixement de la Policia Local de Sils la setmana passada la sospita que alguna cosa li havia passat perquè feia molt de temps que no sabien res d'ella.

La Policia Local va alertar els Mossos d'Esquadra de la possible desaparició de la veïna i les investigacions apuntven al fet que possiblement estava morta.

Els agents de l'Àrea de Recerca Criminal (AIC) de Girona han accedit a l'habitatge on han localitzat el cadàver, en avançat estat de descomposició. L'han localitzat en una habitació del garatge, embolicat amb diversos plàstics i algunes teles.

Segons fonts properes al cas, de moment es desconeix la causa de la mort i no es descarta cap hipòtesi, des que es tracte d'una mort natural, fins que fóra un accident o que algú la matara.

El cadàver ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IML) de Girona, on està previst que demà se li faça l'autòpsia per a trobar indicis i proves que ajuden a saber com i quan va morir, encara que a causa de l'estat del cos serà difícil.

Els Mossos d'Esquadra estan cercant el fill de la víctima, que vivia amb ella i a qui no s'ha tornat a veure des de principis d'aquesta setmana, ja que el seu testimoni serà determinant per a determinar què va succeir.

També et pot interessar

stats