Continua la recerca de quatre persones desaparegudes de la pastera bolcada a la costa d'Alacant

Un total de 31 persones viatjaven a bord de les tres pasteres localitzades aquest dissabte entre Calp i Benidorm

Imatge d'arxu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera
Imatge d'arxiu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera / Creu Roja

Tres pasteres van ser localitzades aquest dissabte de vesprada a la costa de la Marina, entre Calp i Benidorm. Una va bolcar i es van poder rescatar set persones, una altra estava buida i en la tercera viatjaven deu immigrants, que han sigut rescatats. En total, 31 persones viatjaven a bord de les tres pasteres. Aquest diumenge continua la recerca de quatre persones desaparegudes de l'embarcació naufragada, segons ha informat la Creu Roja.

La primera de les embarcacions es va localitzar mar endins, a 40 quilòmetres del litoral de Calp, després d'un avís remés als efectius d'Emergències 112 de la Generalitat. Sis persones van pujar a bord de les embarcacions de Salvament Marítim i les van traslladar al port d'Alacant. A una altra, menor d'edat, la van rescatar amb helicòpter i la van conduir fins a València, on està situada la base.

Durant les tasques de recerca van aparéixer tres migrants més, a dos dels quals també els van traslladar a Alacant i al tercer el van ingressar a l'Hospital de Dénia. Els serveis marítims de rescat continuen aquest diumenge amb la recerca dels altres quatre tripulants desapareguts.

La segona de les pasteres va recalar a la cala Tio Ximo de Benidorm, a prop de la zona de la serra Gelada al voltant de les 18:30 hores d'aquest dissabte. L'embarcació estava buida, però agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Benidorm van trobar més tard els onze tripulants, que després d'haver rebut atenció sanitària, han passat a disposició de la Policia Nacional.

En últim lloc, es va detectar una tercera pastera a deu milles de la costa de Benidorm. Salvament Marítim va posar fora de perill les deu persones que anaven en l'embarcació i les van traslladar al port d'Alacant.

També et pot interessar

stats