Localitzen quatre pasteres a Alacant, Xàbia i Santa Pola

Creu Roja d'Alacant ha rescatat un total de 41 migrants aquest cap de setmana. La procedència dels homes és algeriana i tots es troben en bon estat de salut

Imatge d'arxu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera
Imatge d'arxiu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera / @CRAlicante (Twitter)

Creu Roja ha interceptat quatre pasteres entre aquest dissabte i diumenge, dues a la ciutat d'Alacant, amb dotze i cinc migrants a bord cadascuna, una Xàbia amb tretze i una a Santa Pola amb onze. La primera embarcació d'Alacant, que va arribar a l'altura del cap de l'Horta, va ser socorreguda aquest dissabte cap a les 13:00 hores. Dins es trobaven dotze migrants, onze algerians i un palestí, que posteriorment van ser traslladats al port de la capital alacantina per a rebre assistència i realitzar-se una prova diagnòstica PCR. Un d'ells ha afirmat ser menor d'edat.

També aquest dissabte es van localitzar pasteres a Xàbia i a Santa Pola a última hora de la vesprada. En l'embarcació de Xàbia hi havia tretze migrants algerians, tots majors d'edat i en bon estat de salut. També la pastera de Santa Pola transportava onze homes amb la mateixa nacionalitat i característiques. Les tasques de rescat van finalitzar a les 4 de la matinada del diumenge.

No obstant això, cap a les 4:40 s'ha interceptat una nova pastera a la platja d'Urbanova a Alacant. La Policia Nacional ha donat assistència als cinc migrants algerians, un d'ells de dèsset anys, que també es troben en bon estat de salut.

També et pot interessar

stats