Localitzen desorientada i cansada la dona de 82 anys desapareguda a Manises

Havia sigut vista per última vegada aquest matí amb la seua gossa color canella.

Rosario Fernández Anguita
Rosario Fernández Anguita / Twitter: Ajuntament de Manises

L’Ajuntament de Manises ha informat a través de les xarxes socials que ja han localitzat Rosario Fernández Anguita, de 82 anys i amb Alzheimer, que havia desaparegut aquest dijous a la localitat.

La Policia Local ha trobat la dona al centre històric de Paterna. Des del Centre d’Emergències del 112 asseguren que es trobava “desorientada i cansada” i ha sigut traslladada al centre de salut més proper.

En declaracions al programa Bona vesprada de la televisió d'À Punt Mèdia, la Policia Local de Manises en confirmava la desaparició i informava que Rosario havia sigut vista per última vegada per una veïna a les 9:30 del matí. Anava vestida amb una brusa de color mostassa i estava passejant la seua gosseta, una ratera valenciana de color marró canella.

En la seua recerca han col·laborat les policies locals de Manises, Mislata i Paterna, ja que la zona per on sol passejar cada dia Rosario limita amb el terme municipal d'aquesta última població, on finalment se l’ha trobada. A més, a mitjan vesprada, s'hi ha afegit la unitat canina dels bombers de València.

També et pot interessar

stats