Localitzen el camioner acusat de fugir després d'un atropellament mortal a Sagunt

La Guàrdia Civil ha localitzat en un taller d'Albacete el vehicle implicat en l'accident, que va matar un home de 59 anys al voral de l'AP-7 al gener

Agents de  la Unitat d'Investigació de Seguretat Viària analitzen les peces del camió presumptament implicat
Agents de la Unitat d'Investigació de Seguretat Viària analitzen les peces del camió presumptament implicat / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga un camioner que presumptament va fugir després d'un atropellament mortal a AP-7, a l'altura de Sagunt, la nit del 16 de gener. En el sinistre va morir un home de 59 anys, també conductor de camió, que esperava al voral mentre la grua retirava el seu vehicle, que s'havia avariat. El vehicle articulat que el va matar va reprendre la marxa. 

Agents de la Unitat d'Investigació de Seguretat Viària de la Comunitat Valenciana van localitzar dies després el camió en un taller d'Albacete, on els mecànics reparaven els danys patits en l'accident. 

Els investigadors acusen el conductor d'un presumpte delicte contra la seguretat viària (abandó del lloc de l'accident) i un altre d'homicidi imprudent. L'home podria enfrontar-se a penes de presó de sis mesos a quatre anys i la privació del dret a conduir d'un a quatre anys.

També et pot interessar

stats