Localitzat el cadàver d'una dona a un pis de Torremolinos per la confessió del detingut per un crim masclista

El cos podria pertànyer a Sibora Gagani, una exparella del detingut desapareguda en 2014

Imate d'arxiu d'un vehicle de la policia nacional
Imate d'arxiu d'un vehicle de la policia nacional

La Policia Nacional ha localitzat en un pis de Torremolinos (Màlaga) el cadàver emparedat d'una dona, que segons tots els indicis podria pertànyer a Sibora Gagani, una jove desapareguda en 2014. L'habitatge en què s'ha fet la troballa va ser l'última residència coneguda de la xica, que llavors tenia 22 anys.

Allí va conviure amb Marco Gaio, el detingut per la mort de l'exparella, de 28 anys, el passat 17 de maig a la localitat. L'home ha confessat l'assassinat de Gagani en veure la seua imatge en un dels taulers informatius de la comissaria. Segons fonts policials, ha dit que va matar-la i després va emprar àcid per a desfer-se del cos.

Les restes emparedades, que estaven en un bossa de fem, s'han remés a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga per a confirmar la identitat. El pis, en què ara viuen altres inquilins, es troba a pocs metres de la Policia Local i l'Ajuntament de la localitat. 

Sibora Gagani, albanesa i amb nacionalitat italiana, es va mudar amb Marco Gaio a la Costa del Sol en 2011 i va desaparéixer el 7 de juliol de 2014, després de trencar la seua relació amb ell.

La investigació ha estat anys parada, fins a l'arrest de Gaio per la mort a punyalades de l'exparella en un altre habitatge de Torremolinos. 

La Policia va arribar a demanar en 2015 la col·laboració ciutadana per a localitzar-la i l'associació SOS Desapareguts va difondre la seua imatge per a tractar de trobar Sibora.

També et pot interessar

stats