Detenen una mare per assassinar el seu nadó a Palma de Gandia

Els pares, que desconeixien l'embaràs de la filla, de 22 anys, van localitzar el cos del xiquet en un armari del domicili. Presenta possibles signes de violència

Hospital Francesc de Borja, a Gandia (Safor) / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de febrer 2024 - 11:02 Actualitzat: 21 de febrer 2024 - 09:16

La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 22 anys després de localitzar el cadàver del seu fill, nounat, en l'armari del domicili que compartia amb els pares, a Palma de Gandia (la Safor). El cos armat l'acusa d'assassinat.

 Segons les primeres investigacions, el nadó ha mort en la matinada després d'un part sense assistència, que s'hauria complicat. Suposadament els pares ignoraven que estava embarassada. Els progenitors van acompanyar la filla a l'hospital, per a rebre assistència per una hemorràgia. Després d'assabentar-se del part van localitzar el cos del nadó a casa i van alertar la Guàrdia Civil.

L'equip de policia judicial de Gandia s'ha fet càrrec de la investigació. En l'observació ocular del cadàver han detectat un tall en el coll que fa pensar que podria haver sigut degollat. El cos del bebé està a l’Institut Forense de València a l’espera que se li realitze l’autòpsia per a determinar les causes de la mort. La jove detinguda passarà dijous a disposició judicial, segons ha confirmat la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

També et pot interessar

stats