La lluita de la família de Khaled, un xiquet amb paràlisi, per a evitar el desnonament

Els serveis socials els ofereix una vivenda alternativa a Oriola, però la família vol evitar canvis al xiquet, escolaritzat a Alacant

La família demana poder quedar-se a Alacant
La família demana poder quedar-se a Alacant / À Punt NTC

La família de Khaled, de sis anys i amb paràlisi cerebral, serà desnonada del pis que ocupen a Alacant d'ací a vint dies. El primer desnonament estava previst per al 7 de maig, però l'han ajornat un mes, segons ha contat Raül Font, del sindicat del barri de les Carolines. "Amb la casuística d'este cas, podria estar aturat fins al 31 de desembre", ha explicat Font. Segons assegura, "a vegades els mateixos advocats i els jutges no fan tot el que podrien fer".

De moment, la família ha aconseguit el permís de residència i ja poden demanar ajudes, però els falta temps. Per ara, els serveis socials li ha oferit una vivenda adaptada, però és a la costa d'Oriola, al Baix Segura. La família la rebutja, perquè està massa lluny.

La mare, Soria Oukil, ha explicat que la família no vol trencar els hàbits del xiquet, que fa dos anys i mig que està escolaritzat a Alacant i és feliç en esta rutina. El nou habitatge està a més d'una hora de distància.

Des de l'Ajuntament els estan tramitant ajudes econòmiques, però l'única vivenda disponible, segons insisteixen, és la d'Oriola.

També et pot interessar

stats