Llucena impulsa el turisme d’experiències amb la Ruta dels Molins

El nou centre d’interpretació servirà per a oferir de manera atractiva informació sobre el patrimoni natural i l’arquitectura de l’aigua de la comarca.

El nou centre d’Interpretació de la Ruta dels Molins de Llucena difon el patrimoni natural del poble i l’arquitectura de l’aigua de la comarca.
El nou centre d’Interpretació de la Ruta dels Molins de Llucena difon el patrimoni natural del poble i l’arquitectura de l’aigua de la comarca.

Llucena, a l’Alcalatén, tindrà un nou centre d’interpretació de la Ruta del Molins que servirà per a impulsar el turisme d’experiències que promou la Diputació de Castelló en les comarques del nord. Aquest és un dels 28 productes turístics que aquesta última institució ha creat per generar noves oportunitats en els pobles a través de la recuperació i posada en valor dels recursos patrimonials naturals i culturals. 

El centre d’interpretació de Llucena ofereix informació al voltant del patrimoni natural del poble i l’arquitectura de l’aigua de manera atractiva als visitants que busquen noves experiències.

Ho fa gràcies a uns grans panells gràfics que giren al voltant de 8 eixos temàtics: l’aigua, el llegat islàmic, els molins, l’oli, els cereals, l’arquitectura, el bosc i el turisme de muntanya. “Feia falta que el patrimoni que els d’aquí coneixem fórem capaços de presentar-lo en un format que la gent poguera consumir-lo”, ha dit el president de la Diputació, Javier Moliner, en la presentació del projecte. 

També et pot interessar

stats