Llogar el mòbil, una nova moda que ha vingut per a quedar-se?

Cada vegada més empreses ofereixen el lloguer de telèfons intel·ligents amb una mensualitat fixa que inclou el manteniment i la reparació

Arriba la moda de llogar el mòbil / À Punt NTC

Tenim costum de llogar coses com la casa, el garatge o el cotxe, però ara, arriba la moda de llogar el mòbil. Ja hi ha moltes empreses que ofereixen el rènting d’aquests dispositius, que s’han convertit quasi en una prolongació més de les nostres persones.

Quan es lloga un telèfon intel·ligent, es paga mes a mes una tarifa que inclou el manteniment i la reparació, i permet canviar de model amb facilitat a qui li agrada estar a l'última. També és una opció útil per a empreses o persones que el necessiten de manera temporal.

Els preus, com sempre, són variats en funció del tipus de terminal que lloguem. Els més econòmics es poden llogar a partir de quinze euros al més, mentre que els mòbils d’alta gamma i última model poden arribar fins als huitanta euros al mes. 

L’avantatge d’aquesta opció és que permet estrenar mòbil ben sovint sense haver de fer una gran inversió inicial i pagant, més o menys, el mateix cada mes. Però sempre cal mirar bé les condicions que firmem, adverteix el redactor de Xataka, Javier Lacort, que la considera “una opció interessant” per a qui no es pot plantejar comprar un telèfon intel·ligent nou. I també el preu, ja que segons Lacort, a la llarga, aquesta opció sol eixir un 30% més cara que la compra d’un telèfon nou. 

També et pot interessar

stats