Llistes d’espera per a reparar els danys dels cotxes castigats per la pedregada al Baix Maestrat i la Plana

La gran demanda ha obligat els tallers a muntar unitats mòbils de reparació i a modificar les vacances dels treballadors

Llistes d’espera per a reparar els danys dels cotxes castigats per la pedregada al Baix Maestrat i la Plana

Era com si una metralladora disparara boles de gel tan grans com una pilota de golf amb una força destructora. La terrible pedregada de dissabte a la vesprada va danyar embarcacions, vehicles i collites en punts del litoral del Baix Maestrat i de la Plana.

Ara els tallers viuen cues i llistes d'espera de més de 1.800 sol·licituds per a reparar els danys en els cotxes. Dissabte a la nit començaren a arribar els primers vehicles als tallers que tingueren obert fins a les 12 de la nit per a reparar sobre 200 informes de danys en tan sols una jornada. També obriren diumenge per poder donar l'abast.

La gran demanda de reparació de vehicles ha obligat els tallers a muntar unitats mòbils de reparació i a modificar les vacances dels treballadors per a poder donar servei als clients i reparar els vehicles al més prompte possible.

Els tallers demanen als clients que tinguen paciència, ja que en la reparació de cada cotxe poden necessitar vora 40 minuts. 

També et pot interessar

stats