En llibertat un edil del PP detingut en l'operació contra el blanqueig de diners de la màfia russa

El regidor de Benidorm, Lorenzo Martínez, va ser detingut i posat en llibertat provisional dilluns.

Agents de policia durant l'operació policial
Agents de policia durant l'operació policial

El regidor de Seguretat Ciutadana a l'Ajuntament de Benidorm, Lorenzo Martínez, que va ser detingut durant l'operació policial contra una xarxa dedicada presumptament al blanqueig de diners de màfies russes a la Costa Blanca ha sigut posat en llibertat provisional, segons ha informat l'alcalde del municipi, el popular Toni Pérez.

Martínez va ser arrestat a primera hora d'aquest dilluns i traslladat a Alacant, on va declarar i, posteriorment, va ser posat en llibertat provisional. El dimarts es va reincorporar al seu treball en el consistori amb normalitat.

L'alcalde de Benidorm ha confirmat aquest dijous la detenció i posada en llibertat del regidor, i ha mostrat el seu "absolut respecte sempre a la independència judicial" i al treball de les forces i cossos de seguretat de l'Estat que han dut a terme l'operació.

L'oposició demana "explicacions"

Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Benidorm, PSPV-PSOE i Ciutadans (Cs), han demanat "explicacions" aquest dijous a l'alcalde i també que retire les competències a l'edil, tot i que no demanaran la seua dimissió "fins a conéixer els fets amb més detall".

Al mateix temps, el seu homòleg de Cs, Juan Balastegui, qui ha comparegut amb Martínez en una roda de premsa conjunta, també ha exigit que les competències de l'edil li siguen retirades.

També et pot interessar

stats