Llibertat provisional per al regidor de Santa Pola denunciat per presumptes maltractaments a la seua parella

Julio Miguel Baeza està ara a l'espera de passar a disposició judicial després d'haver passat la nit als calabossos.

La dona va presentar dilluns a la comissaria de la Policia Nacional d'Elx una denúncia per violència masclista
La dona va presentar dilluns a la comissaria de la Policia Nacional d'Elx una denúncia per violència masclista / Arxiu

El regidor de Turisme, Esports, Educació, Normalització Lingüística i Joventut de l'Ajuntament de Santa Pola, Julio Miguel Baeza Andreu, del PP, ha passat la nit als calabossos de la Guàrdia Civil després que dilluns el van detindre arran de la denúncia de la seua parella, que assegura que és víctima d'agressions tant físiques com psicològiques.

Després de prestar declaració al jutjat d'Elx, ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars; allunyament de la parella i prohibició de comunicació amb ella.

La dona va presentar dilluns a la comissaria de la Policia Nacional d'Elx una denúncia per violència masclista. La denunciant ha posat de manifest en la denúncia que els maltractaments han sigut dilatats en el temps i que són de naturalesa tant psicològica com física, encara que no ha transcendit si constaven denúncies prèvies o altres detalls.

Com que el denunciat té la residència a Santa Pola, que es troba en la demarcació de la Guàrdia Civil, agents de l'institut armat el van detindre a última hora d'ahir i ha passat la nit als calabossos de la caserna, on estarà fins que se'l pose a disposició judicial, cosa que podria ocórrer al llarg d'aquest dimarts.

També et pot interessar

stats