Llibertat provisional amb mesures per al detingut a Xirivella per presumptament llançar l'exparella pel balcó

Una vianant assegura haver vist la dona, que està fora de perill, amenaçar de tirar-se abans de llançar-se al buit

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia nacional / À Punt NTC

L'home detingut a Xirivella (Horta Sud) aquest dimecres després de presumptament haver llançat pel balcó la seua exparella, de la qual tenia una orde d'allunyament, ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars, com comparéixer cada quinze dies en seu judicial.

Així ho ha acordat aquest dijous el titular del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Mislata, de conformitat amb el que havia sol·licitat el ministeri fiscal, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El jutge, que té atribuïdes les competències en violència sobre la dona en aquest partit judicial, considera suficients les mesures cautelars imposades per a assegurar la presència del detingut en el procés judicial que ara s'obri.

La decisió s'ha pres a partir de l'atestat policial, segons el qual una testimoni presencial, una vianant, va observar des de la via pública que la dona amenaçava de tirar-se al carrer i tot seguit es llançà al buit. Un testimoni que coincideix amb les declaracions de l’investigat, han assenyalat les mateixes fonts.

En qualsevol cas, la causa també està oberta inicialment, i sense perjuí d'ulterior qualificació, a més de per un delicte de trencament de condemna, per un delicte de temptativa d'homicidi, a fi de practicar les diligències necessàries per a l'esclariment total dels fets.

A l'home el van detindre a última hora de la vesprada de dimecres a Xirivella després de –pel que sembla– haver llançat pel balcó la seua exparella, de qui tenia una orde d'allunyament, la qual està fora de perill, segons van informar fonts policials.

També et pot interessar

stats