Llibertat provisional per als dos últims detinguts per la violació en grup a la Vall d’Albaida

De les nou persones detingudes, quatre ja han ingressat a la presó.

VÍDEO: El nové detingut entra en els jutjats d'Ontinyent acompanyat de la Guàrdia Civil. El huité dels detinguts ha eixit en llibertat amb càrrecs i sense fiança després de declarar davant la jutgessa. A l'eixida ha sigut increpat

El jutjat de primera instància i instrucció 2 d'Ontinyent (Vall d’Albaida) ha decretat aquest dimecres llibertat provisional amb mesures cautelars per als dos últims detinguts per la denúncia d’agressió sexual grupal a una xica de catorze anys en una localitat de la comarca de la Vall d'Albaida.

Els dos últims estan investigats per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual d'una menor. Les diligències són secretes.

La jutgessa de guàrdia els ha retirat el passaport i els obliga a comparéixer un dia a la setmana al jutjat i ha decretat una orde d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, aquestes eren les mesures cautelars sol·licitades per la Fiscalia.

De les nou persones detingudes per estar presumptament implicades en la violació en grup de la menor, quatre ja han ingressat a la presó. Un cinqué va quedar en llibertat amb càrrecs dilluns després de declarar davant la Guàrdia Civil i un altre, menor d'edat, va quedar sota custòdia de sa mare a l'espera de ser cridat a declarar per la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats