Llibertat provisional per als quatre detinguts a Benicàssim acusats d'agressió sexual a una jove a la platja

La dona ha manifestat el seu desig de no interposar denúncia perquè no recorda res del que va passar.

Platja dels Terrers de Benicàssim.
Platja dels Terrers de Benicàssim.

El jutjat d'instrucció número 6 de Castelló ha acordat la llibertat provisional sense fiança dels quatre homes detinguts per la Guàrdia Civil per la suposada agressió sexual a una jove en una platja de Benicàssim, a la Plana Alta.

La decisió de la jutgessa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, s'ha produït després que la dona manifestara reiteradament el seu desig de no interposar denúncia contra els arrestats i de no continuar avant amb el procediment judicial perquè no recorda res del que va passar.

Davant la petició de la víctima i l'absència d'"elements objectius" sobre l'entitat de la suposada agressió i sobre la implicació dels arrestats, el jutjat d'instrucció 6 en funcions de guàrdia ha acordat posar-los en llibertat amb la prevenció que han de personar-se en el jutjat que finalment assumisca la investigació quan se'ls cite i de comunicar qualsevol canvi de domicili.

Si no ho fan, "podrà modificar-se la seua situació de llibertat provisional", adverteix la instructora en la interlocutòria en la qual acorda aquesta situació.

Segons la Guàrdia Civil, els agents de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial van detindre els quatre homes aquest cap de setmana per la presumpta agressió sexual a una jove a la platja dels Terrers de Benicàssim, a la Plana Alta.

Els detinguts van passar diumenge a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 6 de Castelló, que es trobava en funcions de guàrdia i que ha decretat la llibertat provisional per als quatre.

També et pot interessar

stats