En llibertat el presumpte autor dels trets contra les fotos de membres del govern espanyol

És un taxista malagueny que va ser militar i que té antecedents per violència de gènere.

Fragment del vídeo on es veuen pràctiques de tir
Fragment del vídeo on es veuen pràctiques de tir / À Punt NTC

El detingut aquest divendres pel vídeo on disparava en una galeria de tir a fotografies de membres del govern espanyol ha quedat en llibertat hores després que l'arrestaren. Es tracta d'un exmilitar i actualment taxista que queda ara a disposició del que determine l'autoritat judicial.

La Policia Nacional ha identificat aquest divendres l'individu que apareix en la gravació penjada en les xarxes i hores després la Guàrdia Civil el detenia a la cala de El Moral (Màlaga). La identificació ha tingut lloc 24 hores després de difondre's el vídeo i que l'Advocacia de l'Estat instara que s'investigaren aquests fets.

Fonts de l'institut armat han confirmat que l'arrestat té antecedents per violència de gènere i que va utilitzar-hi una arma que pertany a la galeria de tir. També s'indaga la seua presumpta relació amb moviments d'extrema dreta.

En el vídeo apareixen dos homes, un d’ells amb una arma que, en una espècie de galeria de tir, dispara contra les imatges d’aquests polítics i les tomba. En les mateixes imatges es veu com un dels homes alça un dit en senyal de burla quan acaba de disparar. En un comunicat, el govern espanyol ha mostrat “la seua total repulsa i condemna d’aquestes imatges, que contenen amenaces greus i sembren l’odi”.

També et pot interessar

stats