En llibertat, per falta de proves, el detingut per la mort de l'alacantina a Costa Rica

La investigació se centra en un possible atac sexual i mort per asfíxia.

L'Organisme d'Investigació Judicial esperar els resultats de les proves d'ADN
L'Organisme d'Investigació Judicial esperar els resultats de les proves d'ADN

Un jutjat de Pococí, a Costa Rica, ha rebutjat per falta de proves enviar a presó preventiva l'home detingut per haver assassinat, presumptament, l'alacantina Arantxa Gutiérrez.

El sospitós va ser detingut diumenge en una zona pròxima a Tortuguero, localitat del Carib on dissabte va ser trobat el cos de l'alacantina. "El jutjat penal no va acceptar la sol·licitud de la fiscalia, en considerar que no existeix grau de probabilitat delictiva per part de l'imputat, per la qual cosa no imposa cap tipus de mesura cautelar", va detallar ahir un portaveu del ministeri públic.

El nicaragüenc de 33 anys, sospitós de matar la turista espanyola, va quedar en custòdia de la Direcció General de Migració a causa de la seua condició migratòria irregular, van informar fonts oficials. La fiscalia ja ha presentat un recurs contra aquesta decisió i espera la citació d'una nova audiència, davant el tribunal penal de Pococí, per a reiterar la sol·licitud de presó preventiva.

El director de l'Organisme d'Investigació Judicial, Walter Espinoza, va indicar que el cas no està tancat i que s'han d'esperar els resultats de les proves d'ADN per a confirmar la responsabilitat del sospitós en el crim.

La investigació se centra en un possible atac sexual i mort per asfíxia.

També et pot interessar

stats