Llibertat cautelar per al conductor detingut per l'accident de Xèrica amb dos morts

La causa està oberta per dos delictes d'homicidi imprudent i un altre de conducció sota la ingesta de begudes alcohòliques

Estat en què va quedar la furgoneta que va patir l'accident
Estat en què va quedar la furgoneta que va patir l'accident / X: @BombersDipcas

La jutgessa de guàrdia de Nules, de conformitat amb el criteri del Ministeri Fiscal, ha acordat la llibertat amb mesures cautelars de compareixença periòdica davant del jutjat per al conductor detingut el diumenge a la nit en relació amb un accident de circulació a Xèrica en el qual van perdre la vida dues persones.

La causa està oberta per dos delictes d'homicidi per imprudència i un altre delicte de conducció sota la ingesta de begudes alcohòliques, sense perjudici d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L'accident es va produir després de xocar la furgoneta contra la façana d'un habitatge al carrer Loreto de la localitat de Xèrica.

La Guàrdia Civil va detindre el conductor del vehicle accidentat a Xèrica, el qual suposadament circulava a més del triple del permés en la via senyalitzada a 30 quilòmetres per hora, i va donar positiu en les proves de drogues i d'alcoholèmia, amb 1,2 mil·ligrams per litre en aire espirat.

Les dues víctimes mortals són dos homes d'entre 25 i 30 anys. Els serveis d'emergències van atendre la resta d'ocupants, que van ser traslladats l'hospital de Sagunt.

Els ferits són el conductor, de 26 anys, amb policontusions, la seua dona, de 23 anys, amb politraumatismes, i la seua filla, de dos anys, amb contusions.

També et pot interessar

stats