En llibertat amb càrrecs un jove de València acusat d'abusos sexuals a una menor per internet

La mare de la víctima va denunciar que la seua filla estava sent obligada a enviar-li fotografies i vídeos de contingut sexual.

En llibertat amb càrrecs un jove de València acusat d\'abusos sexuals a una menor per internet
En llibertat amb càrrecs un jove de València acusat d'abusos sexuals a una menor per internet

Un jove de 19 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs després de ser detingut a València per, presumptament, haver obligat en reiterades ocasions una menor de 15 anys de Novelda (Vinalopó Mitjà) a enviar-li fotografies i vídeos de contingut sexual, així com a fer videotelefonades de la mateixa índole.

La mare de la víctima es va personar el passat 27 de desembre en les dependències de la Guàrdia Civil de Novelda per a denunciar que des de feia quatre mesos la seua filla estava sent víctima d'un possible delicte d'abusos sexuals.

Els agents van practicar diverses gestions per a tractar d'esbrinar la identitat completa de l'autor. Així mateix, el telèfon mòbil de la víctima es va analitzar de manera detallada per a recuperar gran part dels arxius de contingut sexual, imprescindibles per a acreditar els fets imputats.

Finalment, el 10 de gener, agents de l'Equip d'Investigació de la Guàrdia Civil de Novelda es van desplaçar fins a València, on residia el presumpte autor dels abusos, per a detindre'l. A més del jove, un familiar seu va ser detingut per un suposat delicte de resistència i desobediència greu a agents de l'autoritat, tot i que també ha sigut posat en llibertat després de prendre-li declaració en presència del seu advocat.

També et pot interessar

stats