Llibertat sense càrrecs per als tres bombers sevillans acusats de tràfic de persones a Lesbos

Manuel Blanco, José Enrique Rodríguez i Julio Latorre van ser detinguts el 2016 quan feien tasques de rescat de refugiats.

Manuel Blanco, Julio Latorre i José Enrique Rodríguez, els tres bombers acusats de tràfic de persones quan realitzaven tasques humanitàries amb ProemAid
Manuel Blanco, Julio Latorre i José Enrique Rodríguez, els tres bombers acusats de tràfic de persones quan realitzaven tasques humanitàries amb ProemAid / Ana Mora Segura (EFE)

La justícia grega ha dictat llibertat sense càrrecs per als tres bombers sevillans acusats d'un presumpte delicte de tràfic de persones, segons han informat fonts de l'ONG Proemaid. Manuel Blanco, José Enrique Rodríguez i Julio Latorre van ser detinguts el 2016 per la Guàrdia Costanera grega quan feien tasques de rescat de refugiats com a voluntaris d'aquesta ONG.

El judici ha arrancat aquest dilluns al voltant de les 9.30 hores a Mitilene, capital de Lesbos, i ha conclòs al voltant de les 17.00 hores. 

Els bombers no hi han estat a soles. A la sala hi havia la consellera de Justícia del Govern andalús, Rosa Aguilar, una delegació de diputats del parlament autonòmic i representants de l'Ajuntament de Sevilla, que han viatjat fins a Lesbos per a mostrar el suport de les institucions espanyoles al seu treball.

També et pot interessar

stats