Els accidents de trànsit a les carreteres valencianes costen la vida a 64 persones fins a setembre

Les províncies de València i Castelló registren un augment de decessos en comparació amb el 2019, mentre que Alacant redueix el nombre de víctimes

Imatge d'arxiu d'una autovia
Imatge d'arxiu d'una autovia / Europa Press

Un total de 64 persones han perdut la vida entre gener i setembre d'enguany a les carreteres de la Comunitat Valenciana. Una xifra que suposa un lleu repunt d'una víctima en comparació amb 2019, l'últim any considerat normal abans de la pandèmia. La Direcció General de Trànsit (DGT) ha fet públics els números provisionals de sinistres vials mortals i de decessos que han tingut lloc en vies interurbanes a Espanya, des de l’inici de l’any fins al passat 29 de setembre.

La tendència ha sigut diferent dins la Comunitat Valenciana. Així, a les vies d'Alacant s'han registrat 21 persones mortes en accident de trànsit mentre que tres anys abans aquesta dada era de 31 víctimes mortals. Per contra, a la província de Castelló les víctimes mortals han pujat de huit en el 2019 fins a catorze en el 2022. I a la província de València el nombre de decessos també augmenta notablement, amb 28 víctimes mortals en 2022 enfront de les 23 que hi va haver durant l’any 2019.

Víctimes mortals al conjunt d’Espanya

Catorze persones han mort aquest cap de setmana en tretze sinistres mortals al llarg de tot l’estat espanyol, dues d’elles a Vila-real i Requena.

Açò fa un balanç de 865 persones mortes en accidents de trànsit a les carreteres espanyoles fins al 2 d’octubre de 2022.

També et pot interessar

stats