Llancen un segell per a commemorar la paella

La Fàbrica de la Moneda i Timbre n'emetrà també un per a celebrar el 150 aniversari de la implantació de la cota zero de la Península a Alacant

El segoll de la paella tindrà un valor postal de 4,50 euros i formarà part de la sèrie "Espanya en 19 plats"
El segell de la paella tindrà un valor postal de 4,50 euros i formarà part de la sèrie "Espanya en 19 plats"

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre llançarà aquest mes de juny un segell sobre la paella valenciana i un altre per a commemorar el 150 aniversari de la implantació de la cota zero de l'Espanya peninsular a Alacant.

Així figura en una resolució que publica el Butlletí Oficial de l'Estat, on s'indica que també es produiran dos segells més: un pels cinquanta anys de Metges sense Fronteres i un altre d'Amnistia Internacional.

El d'Alacant serà el primer, que es llançarà el dilluns dia 13 i tindrà una tirada de 134.000 segells. El seu valor postal serà de 2,10 euros i commemorarà la instal·lació al port de la referència per a mesurar tots els accidents geogràfics d'Espanya.

El de la paella eixirà amb una tirada de 110.000 miniatures i un valor postal de 4,50 euros. Forma part de la sèrie "Espanya en 19 plats". Cadascun representa una autonomia o ciutat autònoma i el de la paella serà el de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats