Llancen un contenidor en flames contra la casa d’un regidor d’Alginet

Carles Bayarri, de la coalició d'esquerra Cercle Idea, assegura que l’atac té una intencionalitat política

La façana de la vivenda del regidor després de l'atac amb un contenidor en flames / À Punt NTC

El regidor Carles Bayarri, de la coalició d'esquerra Cercle Idea de l’Ajuntament d’Alginet (Ribera Alta) ha denunciat l’atac a la seua vivenda amb un contenidor incendiat. L’acte de vandalisme va tindre lloc la matinada de diumenge i les flames van causar danys molt considerables en la façana i el garatge de la casa.

“Ha sigut una barbaritat, una cosa que no ens esperàvem de cap manera. Que a Alginet poguera passar una cosa així de greu. Podria haver sigut més greu, no sabem si eren conscients del que estaven fent o se’ls ha escapat de les mans”, ha comentat Bayarri. 

El regidor no ha volgut qualificar-lo d'atemptat, però considera clara la intencionalitat de l'acte, que aniria més enllà del simple vandalisme. No dubta que l'atac té una intencionalitat política contra el seu partit, integrat per les formacions Idea, Podem i Esquerra Unida, que ja han condemnat l’acte.

“Una acció clarament premeditada i amb una intencionalitat, davant de ma casa, on no hi havia cap contenidor. No són uns roïns, són uns bandarres. Van haver de portar-ne un des de 70 metres, pujar-lo a la vorera, li han pegat foc…” ha explicat el regidor.

Bayarri no havia rebut cap amenaça que puga relacionar amb aquest atac i confia ara que la justícia acabe descobrint els responsables.

També et pot interessar

stats